​Kihagyhatatlan lehetőség a klíma ingyen szereléssel

Hatlkony Dual klíma

Hatlkony Dual klíma

A háztartási és ipari klímaberendezések modern választéka 2 típusra osztható a szerkezet típusától és a helyszínen történő telepítéstől függően: osztott és 1 egységű rendszerekre. ​

Nálunk bármilyen típusú klíma ingyen szereléssel párosul. Ha split rendszert szeretne, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy az hűtőközeggel és két elektromos egységgel van ellátva. A beltéri egység a ház egyik helyiségében van telepítve és funkcionális feladatokat lát el: lehűt, felmelegít, szellőztet és szűri a levegőt.

Ezek elegáns kialakításúak és kompakt méretűek. A kültéri egység kompresszorból, kondenzátorból és kondenzvíz csepegtető csőből áll. Ezeket a berendezéseket a telepítési helyszín külsején, a homlokzaton vagy egy speciális helyiségben helyezik el.

Az osztott rendszerű klíma ingyen szereléssel szolgáltatás széles körben elterjedt az egyszerű telepítés, az időmegtakarítás és a beltéri egység csendes működésének köszönhetően, mivel a fő zaj az utcára telepített kültéri egységből származik és a kondenzvízzel nincs probléma.