A baglyos pénztárca ajándéknak is jópofa

Unja már az egyhangú, sablonos ruhákat, kiegészítőket? Dobja fel kicsit a táska tartalmát egy baglyos pénztárca vásárlásával!

Baglyos pénztárca

A bagoly motívum most nagyon divatos, a feng shui elvei szerint mind a kilenc életterületen elhelyezhetjük, vagyis ruhán, cipőn, táskán, lakberendezésben, stb. A bölcs kiadások érdekében, jó helye van ennek a motívumnak a pénztárcákon is. Noha lehetséges, hogy a gyártókat nem ilyen mély dolgok ihlették meg a tervezés során, a bagoly mégis jól mutat, mert aranyos és jópofa. Az anditaska.hu webáruházban szerencsére a baglyos pénztárca is megvásárolható számos színben és többféle változatban. Közeledik egyik rokonának vagy kedves barátnőjének a születésnapja, de nem tudja, hogy mivel ajándékozza meg?

Mit szólna egy baglyos pénztárcához? Ötletes ajándék, ami egyáltalán nem drága. Keresse fel még ma a webáruházunkat és rendeljen olyan színben, ami Önnek vagy az ünnepeltnek a legjobban tetszik! Ha már ellátogatott hozzánk, a táska-, sál-, illetve kiegészítő kínálatot se hagyja ki!