Auchan újság tele akciókkal

Auchon áruház

A pénz elértéktelenedése és a rengeteg piacra dobott árucikk miatt már évekkel ezelőtt bevezették a nagyobb üzletláncok, hogy heti akciókkal igyekeznek megtartani a náluk vásárlókat. A francia Auchan hipermarket is ugyanezt a példát követi.

A kinyomtatott Auchan újság rengeteg kedvezménnyel kecsegteti az érdeklődőket. Mindamellett, hogy figyelemmel követhetjük az alapvető élelmiszerek leárazását, megtudhatjuk azt is, mikor kapható olcsóbban egzotikus gyümölcs vagy zöldség.

A pékáruk is nagyon keresettek, a cipóktól kezdve a különféle teljes kiőrlésű kenyerekig. De nemcsak az élelmiszerek terén találhatja meg a vásárló a kedvező ajánlatokat. Az Auchan újság segítségével Ön is betekintést nyerhet, mikor kapható akciósan ágynemű vagy ruházati cikk, esetleg telefon, számítógép és rengeteg más elektronikai kütyü.

Az ünnepek előtt rendszerint külön kiadással is büszkélkedik az Auchan újság. Például karácsony előtt, ebben a kiadásban található minden leárazott játék, karácsonyfa dísz és más mutatós dekoráció is.