Az ecigi mod hazánkban is népszerű

Elektromos cigaretta

A termék nem nevezhető a legolcsóbb megoldásnak, azonban ha valaki hosszútávra tervez, akkor érdemes egy ilyen berendezés mellett döntenie. Az ecigi mod is nem tartozik a dohánycikkek kategóriájába.

Mindez 2016 decemberétől lépett érvénybe. Amikor ilyen termék kerül a piacra, akkor azt 6 hónappal előtte be kell jelenteni az azzal foglalkozó hatóságoknál. A termékben nikotin tartalmú folyadék található, ami nem gyógyszer, de a szabályozás megengedi azt, hogy az államok gyógyszerként kezeljék.

Az ecigi mod bevitele az Egyesült Arab Emírségekbe tilos. A fejlesztők célja az volt a termékkel kapcsolatban, hogy a felhasználók egészségesebb módon tudjanak élni a szokásukat megőrizve. A kellék Magyarországon körülbelül 2007-ben jelent meg és azóta is kapható.

Használata hasonló érzést biztosít, mint a hagyományos. Viszont az ecigi mod alkalmazása során nikotin kerül a szervezetbe, ezen kívül semmi más. Ez azt jelenti, hogy nincs káros anyag ami tönkretehetné a szervezetét. Azoknak is segíthet, akik szeretnének erről a káros szokásról lemondani.