Brit Premium Junior a boldog és egészséges kiskutyákért

A fejlődésben lévő kutyusoknak bizonyos tápanyagokból többre, másokból meg kevesebbre van szükségük, mint a kifejlett egyedeknek. Sőt, olyan speciális igényeik is lehetnek, amelyekre felnőttkorban már nem kell annyi figyelmet fordítani, vagy egyáltalán nem is kell vele foglalkozni.

Brit Premium Junior

Éppen ezért, a Brit Premium Junior összetétele teljesen más, mint a kifejlett ebeknek készült tápoknak, illetve az öreg ebeknek előállított eledel is más egészen arányban tartalmazza az összetevőket. Tehát nem véletlen, hogy a kisállat boltok polcain, illetve a webáruházakban is van külön fiatal kutyáknak címzett Brit Premium Junior és még nem is csak reklámfogás, ugyanis létjogosultsága van ennek a terméknek.

Ha Ön is egy játékos kiskutya gazdája, akkor bátran emelje le a polcról a Brit Premium Junior valamelyik típusát, mert nem lesz felesleges pénzkidobás, sőt, általa biztosítani tud a kedvencének minden olyan szükséges fehérjét, vitamint és ásványi anyagot, aminek köszönhetően hosszú, vidám és egészséges életet élhet.