Csőtöréshez kiszálló vízszerelő 1. kerület

Minőségi szolgáltatás

Ázik a szomszéd? Akkor bizony nagy a gond, hiszen itt nem csőrepedésről, hanem valószínűleg törésről van szó. A cseréhez kihívott, lelkiismeretesen dolgozó vízszerelő 1. kerület területén azonnal intézkedik, ha kell, akkor falat bont és a teljes hálózatot átvizsgálja.

Amikor egy elkorhadt fővezeték a ludas, akkor a beázást nemcsak az alattunk lévő szomszéd sínyli meg, hanem végig az összes lakásban észlelhető a gond.

Ezért, ha már falbontásra került a sor, érdemes az egész csőrendszert ellenőrizni és egy kalap alatt minden gyanús vezetéket kicserélni. Így elkerülhető az, hogy a későbbiekben újabb hasonló probléma merüljön fel. Závodszki Zoltán vízszerelő 1. kerület esetében is precíz munkát végez, szereti az igényességet és ez meg is látszik.

Szaküzletének köszönhetően, mindig kéznél vannak a szükséges vezetékek, ragasztók és alkatrészek, így a megoldás valóban rövid idő alatt megvan. Szakemberünk saját hivatalos honlappal is rendelkezik, amin üzenetet lehet neki hagyni, de megtalálható a telefonos elérhetősége is.