Eladó mezőgazdasági gépek nagy választéka

eladó mezőgazdasági gépek

Eladó mezőgazdasági gépek

A tavaszi földművelési munkák jórészt már befejeződtek, viszont mindig bőven akad tennivaló a földeken. A permetezés is egy ilyen munkálat, amelyhez a legtöbb gazdának megvan a kellő felszerelése. Viszont, akiknek még nincsen, azoknak érdemes megtekinteniük a gigafarm.hu weboldalon az eladó mezőgazdasági gépek széles kínálatát.

Természetesen nemcsak permetezőgépet lehet vásárolni, hanem mindenféle munkagépet és egyéb mezőgazdasági műszaki kelléket is. A Giga Farm Kft. javítással és karbantartással is foglalkozik, ezért, ha eladó mezőgazdasági gépek vásárlása helyett, valaki inkább felújítatna vagy a szervizelési szolgáltatásokat venné igénybe, annak sincs semmi akadálya. Az országban több helyen is van telephelye a cégnek, amelyek mindegyike egyformán felszerelt.

Ahol éppen nem áll rendelkezésre a helyi raktárban a szükséges alkatrész,ott is rövid időn belül képesek beszerezni. Az eladó mezőgazdasági gépek árusítása mellett, még bérmunkákat is vállal, mégpedig professzionális módon, a lehető legkorszerűbb munkagépekkel és eszközökkel felvértezve.