Ingyenes pályázatfigyelőktől is lehet kérni segítséget

forráscentrum.hu

Talán hihetetlen, de mégis léteznek olyan dolgok, amelyeket ingyenesen elvégeznek nekünk. Vannak olyan weboldalak (mint például a forráscentrum.hu), amelyeken keresztül ingyenes pályázatfigyelést is kérhetnek cégek. Hogy ez mit jelent pontosan? Azok a vállalkozók, akik regisztrálnak a fent megnevezett internetes felületen, havonta kapnak egy értesítőt az éppen aktuális pályázati lehetőségekről, kölcsönökről és kockázati tőkékről. Tehát, ha valami új és nagyszerű lehetőség jelenik meg, akkor azokról értesülnek az ügyfelek.

Kétségtelen, hogy minden cég igyekszik olyan személyeket is alkalmazni, akik értenek a pályázatok megírásához, azonban nem biztos, hogy minden olyan felületet ismernek, ahol ezeket kiírják. Éppen ezért érdemes egy olyan cégnek az ingyenes pályázatfigyelő szolgáltatását igénybe venni, ami kimondottan csak ezzel foglalkozik, hiszen nem mindegy, hogy valaki már jártas ebben és tudja, hogy melyek azok az oldalak, felületek, ahol folyamatosan figyelni kell, vagy csak időnként utánanéz egy-két pályázati lehetőségnek. Ráadásul sem a feliratkozásért, sem a havonként kiküldött elektronikus levelekért semmiféle díjat nem kell fizetni. Éppen ezért, bárkinek megéri néhány percet a feliratkozásra szánni. Ezt a lehetőséget főleg az olyan cégeknek ajánlott kihasználni, akik pénzügyi gondok miatt nem igazán tudnak újabb beruházásokra, korszerűsítésre, bővítésre fordítani, ezért nagy a veszélye annak, hogy a versenytársaikkal szemben egy idő után alulmaradnak, sőt, éppenséggel odajutnak, hogy fel kell számolniuk a céget, mert már nem tudja tartani a lépést.

Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy számára már nem aktuálisak a kapott levelek, egy roppant egyszerű lépéssel leiratkozhat a levelezőlistáról, aminek következtében többé nem fog értesítéseket kapni. Mindenképpen vegye fontolóra, hiszen sohasem tudhatja, hogy mikor és honnan érkezik a mentőöv, ami az életet és a versenyben maradást jelentheti a vállalatának, továbbá a munka- és megélhetési lehetőséget az Önnek dolgozó embereknek!