iPhone XS Max tokok szabadidős tevékenységhez

iPhone tok fa mintázattal

iPhone tok fa mintázattal

A telefontokok mára már nagyon sokoldalúak lettek. Amellett, hogy védik a telefont és jól néznek ki, bizonyos modellek más hasznos funkciókkal is el lettek látva. Az iPhone XS Max tokok felhozatalában akad olyan változat is, amit kifejezetten kerékpározáshoz fejlesztettek ki.

Ez nem mást mint a Spigen Gearlock CF102-es modell. Aki nem a négy fal között tengeti a mindennapjait, hanem szeret kirándulgatni, túrázni, kerékpározni, annak az iPhone XS Max tokok ezen változata kifejezetten jó választás lesz.

Ezzel az egyszerű eszközzel a telefonból egyszerűen fedélzeti számítógépet lehet varázsolni a kerékpárra. Az iPhone XS Max tokok maximális védelmet biztosítanak a készüléknek, ezért elég kicsi a lehetősége annak, hogy egy esetleges esés következtében megsérüljön a készülék.

Az iPhone XS Max tokok között természetesen sok más modell is található, mivel a smrtdiszkont.hu egyedi kínálatot alakított ki ebben a kategóriában. Spigen, Baseus, iPay és nem utolsósorban Mercury Jelly modellek várják az érdeklődőket.