Patent fogo többbféle változatban

Szerszámok akciós áron

Szerszámok akciós áron

Mit sem ér egy ezermester felszerelése eme ikonikus kéziszerszám nélkül! Ha létezik sokoldalú szerszám, amit szinte minden munka során be lehet vetni, az nem más, mint a legendásnak mondható patent fogo. Ha valamit meg kell szorítani vagy ki kell csavarni, akkor egyből elő lehet kapni és már használhatjuk is.

Akár a szögek kihúzására is alkalmas, de a drótvágás terén is jeleskedik. Viszont ahhoz, hogy minden körülmény között kényelmesen használható legyen, elengedhetetlen a minőségi anyaghasználat és az ergonomikus kialakítás.

Mivel a legtöbb esetben szorításra használjuk, ezért a patent fogo nyelének kényelmesnek kell lennie, ami nem okoz fájdalmat használat közben és nem fogja feltörni a tenyerünket.

Egy minőségi patent fogo edzett acélból készül, ami rendkívül ellenálló anyag. Mivel nem rozsdásodik, ezért kifejezetten időtállónak számít, ráadásul ez az a szerszám, ami nem igényel karbantartást. Sőt, inkább ezt szokták a karbantartási munkálatoknál használni. Az iszerszam.hu kínálatában kapható a hagyományos, az önzáró változat is.