Vidám, piros színű kenyértartó

Piros kenyértartó

A fiatal házasok, amikor első lakásukat, konyhájukat rendezik be, nagyon gyakran választják a piros színt. Mivel a modern, mindennel felszerelt főzőhelyiségből a kenyértartó sem hiányozhat, így jó, ha az is beleillik a képbe.

Fekete és piros színű kenyértartó egyaránt megvásárolható a homex.hu online üzletből. A termék rozsdamentes acélból készült, rendkívül elegáns a stílusa és fémes külső borítással van ellátva. Mosogatógépben is tisztítható, ez is egy ok amellett, hogy beszerzésre kerüljön. Az ára pusztán 9990 Forint, tehát egyáltalán nem nevezhető drágának. Rendelés esetén, a házhozszállítás egyetlen nap alatt kivitelezhető. Szerezze be Ön is ezt a prémiumminőségű kenyértartót, hiszen ebben igazán kényelmesen elfér a mindennapi betevő.

Ajándéknak is remek ez az árucikk, mert mindegyik háziasszony örülne egy szép új darabnak a konyhájába. Név- vagy születésnapra ideális választás, de a karácsonyfa alatt is megállja a helyét. A minőség minden terméknél nagyon fontos, ezt tartsa szem előtt a kenyértartó vásárlás előtt!