Gyönyörű fogak az ultrahangos fogkőeltávolítás után

Bármennyire vigyázunk is fogainkra és ápoljuk azokat, a fogkő bizony ennek ellenére is megtelepszik azokon, úgyhogy időnként szükségessé válik a fogkő-eltávolítás. Ennek elmulasztása nemcsak esztétikai gondokat vet fel, hanem súlyos problémákat is okozhat, ugyanis a fogkő irritálja a fogínyt, ezáltal az begyullad és vörös színezetű lesz. Elsődleges jele a fogmosáskor tapasztalt fogínyvérzés, amit ha nem kezelnek, megkezdődik az íny pusztulása, a sorvadás.

fogcisztaEzt nem szabad megvárni, ugyanis igénybe lehet venni az ultrahangos fogkőeltávolítás szolgáltatást, amelyet a budapesti Etele Dental fogászaton igazán szakszerűen végeznek el. A fogászat11kerület.hu honlapon kérhet időpontot a szakemberektől, hogy minél előbb elvégezzék az ultrahangos fogkőeltávolítást. A fogak esztétikai megjelenésén is sokat emelhet ez a kezelés, illetve ha a fogak elszíneződnek, a fogkő és a lepedék kellemetlen szájszagot okoz. Az elszíneződést pedig már csak professzionális berendezésekkel és módszerekkel lehet eltávolítani.

Ezért az ultrahangos fogkőeltávolítás jó, ha minél előbb elvégzésre kerül. Sokan szenvednek fogciszta kellemetlenségeitől, de nem tudják, hogy melyek a fogciszta kialakulásának okai. Nos, erről tájékoztatják Önt az Etele Dental szakorvosai, akik a fogciszták kezelését, műtétjét is vállalják. A fogciszta kialakulásának okai között meg kell említeni azt, hogy el volt hanyagolva az évenkénti fogorvosi szűrővizsgálat, pedig ezzel vagy egy röntgenfelvétellel hamar észrevehető, hogy milyen problémával állunk szemben. Sok esetben hosszú ideig elbújhatnak a fogciszta tünetei, de az előrehaladott állapotban lévő nyomást, tompa fájdalmat eredményez a foggyökér ciszta helyén, de a fog is mozgathatóvá válik, illetve a beteg fájdalmat érez rágás közben is.

Azonban bármelyek is a fogciszta kialakulásának okai, a fent említett fogászat fogorvosai szakszerűen és fájdalommentesen eltávolítják azt. Válassza őket ennek a problémának a megoldására, mert biztosan nem fogja megbánni! A kezelések ára sem magas, ez még egy ok arra, hogy ez a klinika mellett döntsön.