Jó választás a Hajdu bojler 80 l

Hajdu bojler 80 l

A vízmelegítők jó néhány paraméterben különbözhetnek egymástól. Ez lehet a méretük, az energiafogyasztásuk és számos egyéb tényező is. A közepes térfogatú Hajdu bojler 80 l a gyors vízmelegítési sebességben és a kompakt méretben különbözik a társaitól. Ez a modell alkalmas mind a fürdőszobába, mind a konyhába történő beépítésre, így a kád vagy a mosogató fölé is egyszerűen elhelyezhető.

Közepes méretének köszönhetően, nagyszerűen kombinálja az innovatív technológiát és a kiemelkedő teljesítményt. A réz fűtőelem, a nagy sűrűségű környezetbarát poliuretán habból készült szigetelés és a zománcozott acélból készült tartály jelenléte jelentősen meghosszabbítja a Hajdu bojler 80 l élettartamát.

A vízmelegítő meglehetősen gazdaságos energiafogyasztással rendelkezik és képes hosszú ideig tartani az előre beállított vízhőmérsékletet. A Hajdu bojler 80 l űrtartalmú modell jó ár-érték arányt képvisel. Azoknak ajánlott, akiknek minőségi és megbízható vízmelegítőre van szükségük, mindeközben csak minimális hő-veszteséget szeretnének.