A Scitec akció minden sportolót megsegít

Scitec akció

Scitec akció

A proteinporok és az Omega-3 zsírsavak nagyon fontosak azon testépítőknek és sportolóknak, akik a feszített edzésterv miatt nem tudnak elegendő energiát és vitaminokat, anyagokat bevinni a szervezetükbe. Most egy Scitec akció keretében, válogatott, kiváló minőségű étrend kiegészítőket szerezhetnek be, amelyek gondosan tervezett formulával támogatják a komoly edzést is.

A sportolók már ismerik a Scitec minőséget. A koncentrált kapszulák és jól oldódó porok azonban az előírt napi mennyiség elfogyasztásával tud érvényesülni, a túladagolás nem segít, de természetesen nem helyettesíti az egészséges étrendet. A Scitec akció során 10 vagy akár 20%-al több terméket tud vásárolni a megszokott áron.

Érdemes meglátogatni győri boltjaink valamelyikét is, hogy éljen a további kedvezmények vagy árengedmények előnyeivel. A Scitec akció közül, a legjobb talán G-Bomb 2.0 500 g csomag, aminél egy 300 g BCAA+Glutamine Xpress az ajándék. Vásárláskor ne felejtse el kiválasztani, hogy milyen ízesítéssel kéri a készítményt!