Billentyűzárral ellátott szobatermosztát

Termosztátok minden mennyiségben
Termosztátok minden mennyiségben

Manapság már mindenre rányomják a gyártók azt, hogy energiatakarékos. Télen különösen nagy szükség van az energiatakarékos berendezésekre, hiszen a fűtés alaposan megemeli a számlákat. A szobatermosztát használata egyszerű és kényelmes.

Bármikor beállíthatjuk, hogy mikor kapcsolja be a fűtést, illetve saját érzékelővel is el van látva, tehát automata üzemmódban is képes működni. Amikor a megadott érték alá esik a hőmérséklet, akkor bekapcsolja a fűtést egészen addig, amíg a hőmérséklet eléri a megfelelő szintet a lakásban.

Nem fogja túlfűteni a helyiségeket. Be lehet programozni arra is, hogy csak bizonyos időpontokban kapcsoljon be. Tehát, ha napközben nem tartózkodunk otthon, akkor nem fogja feleslegesen fűteni a lakást.

Az energiatakarékos berendezések mellé is nagyon hasznos kiegészítőnek számít a szobatermosztát. De mi van akkor, ha a gyerekeknek kedvük támad nyomogatni az aprócska eszközt? A billentyűzárral ellátott kivitelnek köszönhetően, nem tudja akárki elállítani a beállított értékeket.