Fog implantátum fájdalom nélkül

Fog pótlás korrekt áron

Fog pótlás korrekt áron

Sajnos sokan kell szembesüljenek ezzel a kellemetlen problémával, ám olykor elkerülhetetlen. Viszont a modern orvostudománynak hála, mára már létezik olyan megoldás, ami fájdalommentesen kivitelezhető.

A fog implantátum segítségével, 72 óra leforgása alatt bárki visszanyerheti a tökéletes mosolyát, még akkor is, hogyha egyszerre többet kell beültetni. Bizonyos esetben elegendő a fogászati híd, máskor jobbnak bizonyul a műfogsor, ám egyre népszerűbbé válik a fog implantátum alkalmazása, mivel ez hasonlít a legjobban egy eredeti fogra.

A gyökeret egy titáncsavar helyettesíti és erre kerül a korona. Tökéletesen rögzíthető mind a felső, mind az alsó állkapocscsontba. Normál esetben nem kezd el lötyögni és nem kell az utólagos fájdalom miatt sem aggódni.

A fog implantátum árakkal kapcsolatban érdemes felkeresni a dentalcenterkelemen.hu weboldalt, ahol részletes leírást találhatunk a beavatkozás menetéről is. Elsősorban szükség lesz a konzultáció miatt egy időpontkérésre, ami a feltűntetett telefonszámon keresztül oldható meg.