Fúró és csavarbehajtó a szerszám webáruházból

Ha elmegyünk egy lakberendezési áruházba és vásárolunk egy fali vitrines szekrényt, akkor azt fel kell fúrni. Ha elfelejtettünk hozzá venni fúrót, akkor irány az interneten a legközelebbi szerszám webáruház!

Szoktak a lapra szerelt bútorokhoz adni kis a csavarok behajtásához speciális kulcsot, de ez másra nem használható. A falba csak fúróval, ha lehet ütve fúróval készítsük el a lyukakat. A sima fúró azért nem jó, mert könnyen leég és az sem mindegy, hogy milyen fúróhegyet teszünk bele. A megvásárolt szekrényhez szoktak tiplit is adni, amit a lyukba kell belehelyezni.

Így a fúró hegynek és a tiplinek méretileg stimmelnie kell egymással, mert másként vagy nem tudjuk beleütni kalapáccsal a lyukba vagy pedig lötyögni fog és kiesik.

Mindezek ismeretében olyan fúrót vásároljunk a szerszám webáruházban, amellyel falba is tudunk fúrni. Érdemes venni hozzá egy fúróhegy szettet is, amivel különböző méretű tiplikhez tudunk megfelelő lyukat fúrni.

Ha már van fúrónk, tiplink és csavarunk is a szekrény felrakásához, akkor még mindig egy valami hiányzik. Ez nem más, mint az akkumulátoros csavar behajtó. Ezt is megvásárolhatjuk a szerszám webáruházban.

Mindent egybevéve, ha gondod van, mert nem tudsz honnan beszerezni valamilyen kis kéziszerszámot, akkor irány az online szerszám webáruház!