Ha kell egy jó faszenes grill

faszenes grill

Faszenes grill

Amint melegre fordul az idő, előszeretettel költözik ki mindenki a kertbe sütögetni. De a finom ebédek és vacsorák csak akkor lesznek különlegesek és igazán ízletesek, ha faszenes grill sütőn készülnek. Ehhez pedig kell egy ilyen sütő! Ha nem szeretne vagyonokat költeni rá, akkor akciósan is hozzájuthat, méghozzá az internetes oldalunkon keresztül.

Nagyon kedveltek a Kamado kerámia testű egységek, amelyek egyenletesen adják át a hőt és a rostélyon egyformán pirosra pirulnak a húsok, a jellegzetes pirított csíkok pedig szokott módon rajtuk lesznek. A faszenes grill kiváló a zöldségek sütésére is, de előszeretettel alkalmazzák füstöléshez, pizza sütéshez. Használja ki Ön is minél sokoldalúbban, különösen tavasszal és nyáron, amikor az idő megengedi, hogy minden este kerti partit szervezzen.

A modellek között több méret is van, tehát válassza azt a változatot, ami eleget tesz a sütési szokásainak és annak gyakoriságának. A dizájnos kerti sütő több színben kapható, ha nem akar klasszikus feketét, jöhet a piros vagy a zöld.