Már most rendelhetőek Samsung S10 Lite tokok

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10

Igaz, hogy a telefonok úgy a legszebbek ahogy vannak, azért nem árt beszerezni egy jó minőségű tokot annak érdekében, hogy ne kelljen a pókhálósra repedt képernyő miatt bosszankodni a későbbiekben.

A Samsung S10 Lite tokok remek védelmet nyújtanak ezeknek a nagyszerű készülékeknek, amelyek biztosan könnyen a tulajdonosa szívéhez fognak nőni, már az első pár óra használat után is. Éppen ezért olyan rossz érzés, összerezzent arccal felemelni a betonról a képernyővel lefelé heverő telefont.

Akadnak olyan speciális üvegfóliák, amelyek csökkentik az ütődések hatását. A Samsung S10 Lite tokok pedig megvédik a telefont a karcoktól és az sem jelent gondot, hogyha a sarkára vagy a hátlapjára esik a mobil.

Szűk farmerzsebben egy kulcscsomóval vagy aprópénzzel összezárva csúnya sérüléseket szerezhetnek a telefonok, kivéve akkor, hogyha ezeket Samsung S10 Lite tokok védik. Kedvező áron rendelhetőek meg a többféle színű és anyagú Samsung S10 Lite tokok a smartdiszkont.hu webáruházból, ahol egyéb telefonos tartozékok között is válogathatunk.