Piros-fehér pöttyös játékkonyha kiegészítők

játékkonyha kiegészítők

Játékkonyha kiegészítők

A kicsik mindig figyelemmel kísérik a szüleik tevékenységét és ha lehetőségük van rá, akkor utánozzák is azokat. Pontosan így van ez a konyhában is, ahol a legtöbb esetben anya készíti el a finomságokat, amit a kislánya szintén megtehet a játékkonyha kiegészítők használatával.

Hároméves kortól ajánlott például a zöld fa edénykészlet, amit a vesszoparipa.hu webáruház kínál eladásra. A szett 2 serpenyőt, 1 lábast fedővel, kiszedő villát és kanalat, valamint védőkesztyűt is, a biztonság érdekében. Ugyancsak a játékkonyha kiegészítők kategóriájába tartozik a gyúródeszka, illetve a szakácsruha szett.

Nagyon aranyos a készletben lévő piros-fehér pöttyös edénykészlet is, ami szinte teljes konyhai felszerelést tartalmaz. Ezzel rendkívül otthonos konyhát alakíthat ki bármelyik csöppség és kérdezheti boldogan a családtagjaitól, hogy mit főzzön nekik aznap. Kedvező áron kaphatóak a játékkonyha kiegészítők, tehát ahhoz, hogy nagy örömöt szerezzen a kicsinyének, nem kell sok pénzt költenie. Várja Önt is ez a webáruház!