Arany Szűz Mária medál keresztelőkre, születésnapokra

arany szűz mária medál

Arany szűz mária medál

A katolikus, görögkeleti, valamint az anglikán vallások egyik kimagasló bibliai szereplője Mária, Jézus Krisztus édesanyja. Teológiai és bibliatörténeti szempontból is fontos jelentősége van a személyének. Ő az oltalmazó anya szimbólumának alapja. Ezért nem csoda, hogy egy gyermek születésekor gyakori ajándék az arany Szűz Mária medál, hiszen mindnyájunk oltalmazó anyja.

Webáruházunk Magyarország egyik legismertebb ékszerüzletének online felülete, ahol földrajzi korlátok nélkül, az ország bármelyik pontjáról tud ékszert rendelni. Közöttük található arany Szűz Mária medál is, nyaklánccal vagy anélkül. Az egyszerű modellek mellett, rendelhet szétnyitható változatot is, de sok más vallási szimbólumot is választhat a felhozatalból.

Születésnapra, keresztelőre beszerezhet keresztet is az arany Szűz Mária medál, de zsidó szimbólumokat szintén talál, mint például a Dávid-csillagot. Az ékszerek többsége, közöttük természetesen a medálok is, 14 karátos aranyból készültek, amiket a Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Hivatal ellenőrzött és pecsételt le.