Dagasztógépekkel virágoztassa fel a vállalkozását!

Dagasztógép
Dagasztógép

Vállalkozásának keresne egy ipari méretű konyhafelszerelést? A dagasztógépek széles palettájából számos lehetőséget kínálunk Önnek. Akár pizza, akár kenyér elkészítéséről van szó, a rozsdamentes acélból készült spirál karjai biztosan nagy segítségére lesznek. Elfelejtheti, hogy napról-napra túl kicsi eszközökkel, lassan kell dolgozzon.

Nemcsak a tempót, de a minőséget is javíthatja, hiszen a nagy üstökben akár 42 kg alapanyagot is összedolgozhat. Mindezt úgy teheti, hogy óránként akár 128 kg-ot is sütésre kész állapotban tudhat.

Manapság ritka, hogy dagasztógépekből ennyi termék legyen raktáron. Ezek közül ha rendel, azonnal szállítani tudjuk. Nem kell tovább várnia a nagy áttörésre, mert a családi cég egyből nagyobb volumeneket ölthet egy ilyen beruházás után.

Az elköteleződés egy ilyen szerkezet mellett örökre szóló kapcsolatot jelenthet, hiszen olyan strapabírók ezek, hogy az idő vasfoga sem győz rajtuk. A konyhában kellemesebb légkört teremthet a dagasztógépek vásárlásával, hiszen a munka gördülékenyebb, így a dolgozók is jókedvűek lesznek.