Egyedi feladatokat lát el az SDS tokmány

SDS tokmány

SDS tokmány

A lakás körül gyakran akad munka, amit csak megfelelő szerszámmal tudunk elég gyorsan és kellő hatékonysággal elvégezni. Első lépésben tehát érdemes beszerezni a célnak megfelelő eszközt, amivel öröm lesz a munka minden körülmények között. Megéri néhány szót ejteni az SDS tokmány alkatrészről. Ez egy olyan kiegészítő, ami szerves darabját képezi a fúrókalapácsoknak.

Ebbe kerül befogatásra az egyedi fúrószár, amivel még a legkeményebb felületek is kényelmesen áttörhetőek. Miért fontos ez? Főként azért, mert ha az SDS tokmány képességei helyett hagyományos fúróval próbálkozunk, úgy olyan problémákba ütközhetünk, ami még a szerszámot is tönkreteheti. A magas rezgésszám hiányában ugyanis nem érhető el az a hatás, ami a keménybeton megrepesztéséhez elengedhetetlen.

Az SDS tokmány jóvoltából ugyanis a kiemelt vibrációs szint az, ami segíti a hatékonyságot. Amennyiben vásárlásra adjuk a fejünket, akkor a cvgshop.hu weboldalon megtaláljuk a gondos technikai fejlesztések során kialkotott SDS tokmányt, ami a segítségünkre lesz.