Utazó bőrönd beszerzése kényelmesen

Modern utazóbőröndök
Modern utazóbőröndök

A legtöbb ember, aki repülővel utazik, nagyon jól tudja, hogy a jegy ára rendszerint ingyenes poggyászt is jelent, amennyiben az elfér a kabinban. Ennek pedig sztenderd méretei vannak.

Ha véletlenül fennakad a rostán, akkor csomagárat kell fizetni ahhoz, hogy magával vihesse. Az ilyen utazó bőrönd igénylése előtt érdemes megnézni, hogy az adott légitársaság milyen méretekkel rendelkező változatokat enged fel, mint kézipoggyász.

A kabinméretű utazó bőrönd webáruházunk egyik legkeresettebb terméke, amit nemcsak vonzó áron, hanem 2 év garanciával együtt vehet kézhez. A 40x25x20 cm modellek tökéletesek, amennyiben RyanAir vagy WizzAir járattal utazik.

Rengeteg színben kapható, különböző dizájnnal, így férfiak és nők egyaránt találnak számukra megfelelő darabot. A fedélzeti utazó bőrönd általában kerék nélkül, egy erős vállpánttal ellátott változat. Súlyra is nagyon könnyű szokott lenni a 2-4 kg nagy bőröndökhöz képest. Oldalunkon online vásárolhat, amit házhoz szállítunk a rendelés véglegesítése után.