Háttérvilágítással ellátott rendszertelefon

Rendszertelefon

Az egészen egyszerű készülékektől az összetettebb funkciókkal rendelkező berendezésekig, minden megtalálható a panatelefonkozpont.hu webáruházban. A rendszertelefon programozható gombokkal van ellátva, az egyszerűbb használat érdekében.

Sokkal gyorsabbá válik a hívások lebonyolítása, hiszen nem kell a tárcsázással vacakolni. Egy fárasztó nap után már könnyen bele lehet zavarodni a telefonszámokba, viszont ebben a rendszertelefon egyetlen gombnyomással hívja a kívánt számot.

A napszakokhoz mérten a fényviszonyok folyamatosan változnak, ezért a Panasonic rendszertelefon tervezői háttérvilágítással látták el az LCD kijelzőt. Az optimális működés érdekében 2 Gigabit ethernet-re van szükség.

A CO gombok a felhasználói élményt hivatottak növelni. Arra viszont fontos figyelni, hogy az itt található készülékekhez nem jár tápegység, ezért azokat külön kell megrendelni. A könnyebb választás végett, a leírásban megtalálható, hogy milyen rendszerrel együtt alkalmazható az adott rendszertelefon. A vezetékes és a vezeték nélküli változatok egyaránt a kínálat részét képezik.