Merevedési zavar kezelése gyógyszerekkel eredményes

merevedési zavar kezelése

Merevedési zavar kezelése

Számos kutatás kimutatta, hogy a férfiak körében a potencia zavar egyre gyakoribb probléma. A merevedési zavar kezelése elsősorban attól függ, hogy mi váltotta ki. Többféle ok lehet a háttérben. A stressz az egyik legfőbb kiváltó probléma. A cukorbetegség vagy az érrendszeri betegség súlyosbíthatják a merevedési zavart.

Ma már nemcsak az idősebb korosztály van kitéve a betegségnek, hanem a fiatalabb is. Felgyorsult világunk napi kihívásai, a folytonos megfelelési kényszer mind hozzájárulnak a potencia zavar kialakulásához.

Két fokozatról beszélhetünk, az enyhe, illetve súlyos zavarról. Amennyiben többször előfordul, hogy a kellő merevedés nem jön létre a szexuális aktushoz, ajánlott szakorvost felkeresni. Merevedési zavar kezelése már több módon kivitelezhető. Azokat a rizikófaktorokat kell felismerni, amelyek kiváltják a merevedési zavart

. Miután ezeket a faktorokat felismertük, elkezdődhet a kezelés. Olykor elég egy egészségesebb életmód és egy minőségi potencianövelő készítmény. Abban az esetben amikor a potencia zavar ilyen módon nem javítható, akkor gyógyszeres kezelés javasolt. A merevedési zavar kezelése után, a szexuális aktivitás visszatér az eredeti állapotába.