Kipróbáltál már egy Aviva tanfolyamot Budapesten?

Itt lehet érdeklődni az Aviva tanfolyamokról

Budapest a lehetőségek városa, szokták mondani és ez valóban így van, hiszen nap mint nap a legkülönfélébb programok várják az érdeklődőket, akár a lelküket, akár a testüket akarják ápolni. Persze ez a kettő nem választható el teljesen, az „ép testben, ép lélek” mondás nagyon is igaz. Az Aviva módszer a test optimális működését segíti visszaállítani. Ha érdekel, hogy mit tud adni neked egy Aviva tanfolyam, akkor itt tudsz rá jelentkezni. Egy ilyen alkalmon olyan tornagyakorlatokat sajátíthatsz el, amelyek bizonyos betegségek kezelésében és megelőzésében segítenek.

A fő terület, amit megmozgatnak, az ún. „Dolgozó Zóna”, vagyis a combközéptől köldökig terjedő rész. A gyakorlatok itt serkentik fel a vérkeringést, erősítik az izomzatot, aktiválnak belső elválasztású mirigyeket, például a pajzsmirigyet, csecsemőmirigyet. A medencebillentéseket, csípőforgatásokat, kézfejek beszorítását és elernyesztését tartalmazó gyakorlatok, illetve az akupresszúrás pontok masszírozása az itt említett részekre olyan hatást fejt ki, aminek köszönhetően számos nőgyógyászati, urológiai illetve hormonális hátterű probléma megoldódik. Beindulnak a szervezetedben azok a folyamatok, amelyek tulajdonképpen öngyógyító hatással rendelkeznek és felelősek az egészségi állapotod megőrzéséért. Természetesen az optimális eredmény elérése érdekében, nemcsak bizonyos mozgások végzésére van szükséged, hanem fontos a helyes légzés, a megfelelő testhasználat és a kiegyensúlyozott táplálkozás is.

A tanfolyamokon ezeket sajátíthatod el, megtanulhatod és persze személyre szóló életmód tanácsokkal is gazdagodni fogsz. Az itt megszerzett tudást hosszútávon is alkalmazhatod, ami mindenképpen pozitív hatással lesz a szervezetedre. Ha úgy gondolod, hogy neked is tudnának segíteni ezek a gyakorlatok, keresd fel a valtozasmuhely.hu weboldalt, tudd meg, hogy mikor lesznek a következő tanfolyamok, válaszd ki a számodra megfelelőt és jelentkezz! Ha előtte szeretnél megtudni még néhány információt, itt minden szükséges tudnivalót megtalálhatsz!