Opencart vs. Woocommerce, nem nehéz a választás

Webáruház optimalizálás

Mindkettőnek megvan a maga előnye és persze hátránya, amelyekért érdemes alkalmazni ezeket a webáruház platformokat. Az Opencart vs. Woocommerce témakört fejtegetve hamar körvonalazódni fog, hogy kinek melyikre van szüksége, illetve miért az adott platform lesz a jobb választás. Egyik sem jobb a másiknál, csupán a bizonyos esetekben egyiknek-másiknak kézenfekvőbb a használata.

Az Opencart vs. Woocommerce összehasonlításakor bizonyos szempontokat figyelembe véve hamar rá lehet jönni, hogy mi a helyes válasz. Mindkettőt egyszerű telepíteni, így szinte biztosan ez senkinek nem fog problémát okozni.

A könnyű használat is egy fontos szempont a választás során, de ezzel sem lesz probléma. A keresőbarát funkciók mindkét esetben elérhetőek és tovább bővíthetőek. A belső rendszer integráció terén egyaránt jól teljesít mindkét platform.

Ami jelentősebb különbséget jelent, az nem más, mint a fenntartási költségekkel kapcsolatos kérdések. Az Opencart vs. Woocommerce összehasonlítása során, ebben az esetben az Opencart teljesít jobban, viszont a testre szabhatóság a Woocommerce-nek kedvez.