Vonalkód nyomtató ipari körülményekhez

Vonalkód címkenyomtatás profi szinten

Vonalkód címkenyomtatás profi szinten

Az ipari berendezések folyamatos igénybevételre lettek tervezve, ezért a gyártók igyekeznek a hibalehetőségek esélyét a minimálisra csökkenteni.

A vonalkód nyomtató márkák esetében, a Zebra rendkívül népszerűnek számít, mivel a termékei megállják a helyüket az ipari körülmények között is. Direkt ebből a célból fejlesztették ki azokat a vonalkód nyomtatókat, amelyek teljes egészében fémborítással rendelkeznek.

Ez az ellenálló külső rész nemcsak a sérülésektől védi meg az érzékeny belső szerkezetet, hanem nagy szerepet játszik a hőelvezetésben is. Mivel a vonalkód nyomtatóba semmilyen körülmények között nem kerülhet por, ezért a hőelvezetést nem ventilátorral oldották meg, hanem fémborítással, ami így természetes úton vezeti el az üzemelés során keletkezett meleg levegőt.

A Zebra nyomtató saját operációs rendszerrel rendelkezik, ami a ZebraLink névre hallgat. A használata megbízható és egyértelmű, könnyen megtanulható. A Zebra vonalkód nyomtató használata előnyös a gyártósorok mellett, de a raktárakban is megállja a helyét.